9 Ekim 2009 Cuma

Sağlık Kitabı

0 yorum
Doğumdan sonra bize bu kitabı vermişlerdi. Her kontrolde yanımızda götürüp, olan herşeyi buradan takip ediyoruz. Özellikle aşı günleri için başucu kitabı gibi bir şey.

Tabii zamanla çok eskidi ve ne yapsam da Defne'ye hatıra olarak saklasam, hem de şık görünse diye düşünürken, pasaj.com sitesinde Flamboyan'la tanıştım. O'na bu kitabın manevi değerinin benim için yüksek olduğunu, sağlam bir ciltle kaplatıp, uzun yıllar saklamak istediğimi söyledim. Sonra anlaştık ve kargoyla gönderdim. Kısa bir zaman sonra adının Evren olduğunu öğrendiğim becerikli kişiden bir mail geldi. Kitaptaki bilgilerden eşimi İnönü Üniversitesi'nden tanıdığını, kabul edersek bunu bir armağan olarak hazırlamak istediğini yazmıştı. Dünya ne küçük dedim, yaptığı bu jestten ötürü çok da memnun oldum. Kitap elime ulaştığında gözlerime inanamadım. Yenilenmekten öteye geçmiş. Ellerine sağlık Evren :)

Sizce de harika görünmüyor mu? Doktorumuz Ferda Hanım, Amerikan Hastanesi'nde herkese bu kitabı anlatıyormuş, çok kişi de merak ediyormuş. Evren'in facebook sayfasına ulaşmak isterseniz bir tık.


Lilypie Second Birthday tickers