13 Aralık 2010 Pazartesi

En büyük askeyy, bizim askeyyy

Kardeşimi dün sabah askere uğurladık. Öyle havaya atmalı tutmalı, şenlikli bir şey olmadı :) Sakin sakin Kavacık Varan'a gittik. Zafer, Zeyneb, babam ve otobüse binerken, annem ve Hamit bize el salladılar. Aramızda bu şekilde bir görev dağılımı yaptık. Defne üşür diye annemle evde olmasını istedik. Son iki hafta dayısıyla çok vakit geçirdiler, kesin onu çok soracak bize...

Zafer Ankara Mamak'ta kısa dönem askerlik yapacak. Bu hepimizin içini çok rahatlattı.

Bu da bayraklı bir klasik asker uğurlama fotosu. Zafer böyle ritüellerden ne kadar hoşlanmazsa geri kalan kısım da bir o kadar bayılır :))
(aa bayraksız olur mu canım:)

Uzun yıllardan sonra otobüsle bir yere gitmek çok hoşuma gitti. Teknoloji bıraktığım yerde kalmamış tabii :)) Kişiye özel küçük ekranlarda herkes kafasına göre takılabiliyor, bayıldım. Ankara'ya gidene kadar 1.5 film seyrettim. İkinci filmin kalan yarısını da yemin törenine giderken seyrederim belki :)

Ankara'da Mamak'ta Kukla Kebap diye meşhur bir yer varmış. Resimde aynada gözüken takım elbiseli taksici olan zatı muhterem götürdü bizi oraya. Bizzat başımızda bekleyip, nasıl güzel mi diye de sordu :))

Ama gerçekten de güzeldi. Oralara yolunuz düşerse aklınızda olsun.

Kardeşimi uğurladık. İnşallah kolay geçer askerliği. Geride kalanlar için biraz zor olacak tabi. En çok da eşi Zeyneb zorlanacak. Hamit'in bir ay yaptığı askerlikte kendi yaşadıklarımı düşününce Zeyneb'i daha iyi anlıyorum. Hep birlikte sabırla bekleyeceğiz artık...

4 yorum:

Deli Anne on 16 Aralık 2010 15:21 dedi ki...

Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler.

Zeynep'in Defne'si on 16 Aralık 2010 15:21 dedi ki...

Sağol deli anne, amin

Defne on 16 Aralık 2010 23:45 dedi ki...

Zaman çok çabuk geçsin ve kardeşin sağlıkla alsın tezkeresini.

Zeynep'in Defne'si on 17 Aralık 2010 11:48 dedi ki...

İnşallah canım :)

Yorum Gönder

Lilypie Second Birthday tickers